Art2Grow

Vanaf nu: accumachines van STIHL

Vanaf nu: accumachines van STIHL

Met Art2Grow werk ik vanaf nu met de accumachines van het merk STIHL. Ik zie veel voordelen, vooral als het gaat om duurzaamheid.

De machines waarmee ik vanaf nu ga werken, gebruiken accu’s die telkens opnieuw oplaadbaar zijn zonder aan kracht te verliezen. De machines stoten geen uitlaatgassen uit, produceren weinig geluid en geven de gebruiker onbeperkte bewegingsvrijheid.

Zuinig omgaan met het milieu is belangrijk voor me. Dat ik met deze machines geen gassen uitstoot die schadelijk zijn, is voor mij de belangrijkste reden geweest om over te stappen.

Ik heb een bosmaaier (FSA 130 Autocut C 26-2), een kettingzaag (MSA 200 C-BQ 30cm), een bladblazer (BGA 100), een gazonmaaier (RMA 448 TC) en een heggenschaar (HSA 94 R 60 cm) van STIHL aangeschaft. De kettingzaag en de gazonmaaier werken met een losse blokaccu die honderden keren opnieuw oplaadbaar is. De andere apparaten zijn aangesloten op een lithium Ion-accu die ik op mijn rug draag en waar ik de hele dag mee kan doen.