Art2Grow

Art2Grow heeft passie voor groen

Art2Grow heeft passie voor groen

De doelstelling van Art2Grow is simpel: u blij maken met uw tuin. Zodat u ervan kunt genieten. U heeft een beeld van uw droomtuin en Art2Grow kan dit voor u realiseren. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en een team van creatieve hoveniers, is uw droomtuin binnen handbereik.

Pakketten op maat

De passie van Art2Grow vertaalt zich in een zorgvuldige, transparante aanpak. Art2Grow heeft pakketten op maat ontwikkeld zodat u precies weet waar u aan toe bent. Of u nu een nieuwe tuin aan wil leggen, een tuin wil renoveren of een betrouwbare partner voor onderhoud nodig heeft, wij zijn de groene partner voor u.

Werkgebied

Art2Grow is werkzaam in een straal van 15 kilometer rondom Oss. Dus: de gemeentes Oss, Landerd, Maasdonk en Bernheze, met een noordelijke begrenzing van rivier de Maas. Op verzoek werken we ook buiten deze regio. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Art2Grow maakt uw tuinwens concreet

Wanneer u al een idee heeft van uw ideale tuin moet dit nog concreet gemaakt worden. Kan een bepaalde plant of struik wel op die plaats? Zon, schaduw en andere natuurlijke factoren mogen niet vergeten worden. Art2Grow zorgt voor een realistisch ontwerp en een beplantingsplan. Als u nog geen idee heeft, kunnen we met u meedenken uw wensen in een tuinontwerp te vertalen.

Duurzame tuin

Duurzaam tuinieren is niet alleen goed voor het milieu, maar uiteindelijk ook voor uw portemonnee. Art2Grow werkt graag met duurzame materialen en biologische schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. Er zijn veel materialen verkrijgbaar, zoals hout dat afkomstig is uit duurzaam bosbeheer met een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Ideaal voor een tuin van deze tijd. Het is belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met de natuur, zodat de generaties na ons ook van een groene planeet kunnen genieten. 

Creativiteit en gevoel voor groen zorgen voor een tuin om van te genieten!