Art2Grow

De basis van een mooie tuin start bij de tuinaanleg

De basis van een mooie tuin start bij de tuinaanleg

 Tuinaanleg Oss

Het is zo heerlijk om te genieten van de tuin. Soms komt u er niet aan toe de tuinaanleg zelf te doen. Of u besteedt dit liever uit. U heeft een beeld van uw droomtuin en u vindt het prettig uw tuin door een specialist aan te laten leggen. Art2Grow uit Oss is gespecialiseerd in tuinaanleg en realiseert graag de ideale tuin voor u. Daarbij zijn uw wensen en mogelijkheden leidend. Voor elk tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud staan onze hoveniers voor u klaar.

Droom tuinaanleg

De tuin is het verlengde van uw huis. De sfeer van uw woonkamer wilt u ook graag proeven in uw tuin. De basis voor een droomtuin is het ontwerp. Voor de tuinaanleg moet er goed nagedacht worden over wat waar komt. Wilt u een schutting, vijver, een heerlijk terras of liever wat meer groen? Sierbestrating of stoere gebakken klinkers? Art2Grow uit Oss kan u hierbij adviseren. Op basis van uw wensen wordt het fundament van de tuinaanleg, het tuinontwerp, gemaakt. Zodat u straks heerlijk van uw droomtuin kunt gaan genieten, in de sfeer die bij u past.

Stappenplan tuinaanleg

Wanneer het ontwerp is gemaakt, wordt de tuin aangelegd. Art2Grow verzorgt zowel de tuinaanleg van een volledig nieuwe tuin als de renovatie van een bestaande tuin. De tuinaanleg, de uitvoering van het ontwerp, bepaalt het uiteindelijke resultaat. De te volgen stappen zijn afhankelijk van uw wensen. Als eerste vindt het grondwerk plaats, dan de eventuele bekabeling, de bestrating, eventueel een vijver, de beplanting, het gazon en het aansluiten van de verlichting. Als u dat wenst kan Art2Grow uit Oss ook de tuinmeubels voor u verzorgen. Alle stappen worden vooraf met u besproken en zijn afhankelijk van uw wensen.

Tuinaanleg persoonlijke stijl in Oss

Een tuin weerspiegelt uw persoonlijke stijl, bijvoorbeeld strak en modern of juist kleurrijk en klassiek. Of uw tuin nu groot of klein is: er zijn altijd vele mogelijkheden. Wat te denken van een moestuin? Met heerlijke groenten zoals courgette, augurk en komkommer. Of aardbeien uit eigen tuin, hoe heerlijk klinkt dat? In ieder geval, roep de hulp in van de hoveniers van Art2Grow, omdat de basis van een mooie tuin start bij de tuinaanleg. Neem contact op met Art2Grow.