Art2Grow

Altijd van uw tuin genieten bij goed tuinonderhoud

Altijd van uw tuin genieten bij goed tuinonderhoud

Tuinonderhoud Oss

Het is zo heerlijk om lekker in de tuin te genieten. Frisse lucht, de heerlijke geur van bloemen, vlinders die vliegen van bloem tot bloem. Als u er echter niet aan toe komt uw tuin te onderhouden, ergert u zich iedere keer weer aan wat er nog moet gebeuren. Als het uzelf aan de tijd ontbreekt om het tuinonderhoud uit te voeren, dan helpen de hoveniers van Art2Grow u graag. Zij zorgen ervoor dat het werk vakkundig wordt uitgevoerd, zodat uw tuin veel langer mooi blijft. En u doet wat u het liefst doet in uw vrije tijd: genieten!

Tuinonderhoud met biologische producten

Art2Grow wil graag zo duurzaam mogelijk tuinieren. Op lange termijn worden kosten bespaard, ook voor het tuinonderhoud. Zo werkt Art2Grow altijd met organische meststoffen. Die zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen die door het bodemleven opneembaar gemaakt worden voor de plant. U zult zien dat uw gazon en de beplanting na het tuinonderhoud er weer helemaal fris bij staan. En het bevordert de bloei van planten later in het seizoen. Met goed tuinonderhoud blijft uw tuin veel langer mooi.

Tuinonderhoud voor het hele seizoen

In iedere periode van het jaar ziet het tuinonderhoud er anders uit. In het voorjaar, zomer en najaar worden de borders bemest. In het voorjaar hoeft er niet zoveel gesnoeid te worden als in het najaar en de winter. Tijdens de najaarsbeurt bestaat het tuinonderhoud onder andere uit schoonmaken van de groene aanslag op sierbestrating en het onderhouden van het buitenparket. Ook is het van belang om tijdig planten tegen eventuele vorst te beschermen. Wilt u weten hoe uw tuinonderhoud op maat eruit zal zien? Neem contact op met Art2Grow voor meer informatie.

Tuinonderhoud, altijd genieten

Laat uw tuin onderhouden door de hoveniers van Art2Grow, zodat u altijd van uw tuin kunt genieten. In het voorjaar, wanneer het zonnetje schijnt, kunt u al lekker buiten zitten. In het najaar steekt u buiten de kaarsen aan, zodat u vanuit uw woonkamer of keuken een heerlijk uitzicht naar buiten heeft. Wanneer u het tuinonderhoud in handen legt van de hoveniers van Art2Grow, weet u zeker dat u van uw tuin kunt gaan genieten. Uw tuin is altijd mooi.