Art2Grow

Tuinonderhoud

tuinonderhoud Oss

Altijd van je tuin genieten

Het is zo heerlijk om lekker in de tuin te genieten. Frisse lucht, de heerlijke geur van bloemen, vlinders die vliegen van bloem tot bloem. Als je er echter niet aan toe komt je tuin te onderhouden, of je hebt moeite met het zwaardere werk, dan erger je je er iedere keer weer aan wat er nog moet gebeuren. Als het je aan de tijd ontbreekt om het tuinonderhoud uit te voeren, dan helpen de hoveniers van Art2Grow je graag. Voor tuinonderhoud in Oss en een ruime straal hieromheen, van Nijmegen tot aan Den Bosch, zorgen we ervoor dat het werk vakkundig wordt uitgevoerd, zodat de tuin veel langer mooi blijft. En jij doet wat je het liefst doet in je vrije tijd: genieten!

Duurzaam tuinieren met biologische producten

Art2Grow wil graag zo duurzaam mogelijk tuinieren. Op lange termijn worden kosten bespaard, ook voor het tuinonderhoud. Zo werkt Art2Grow altijd met organische meststoffen. Die zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen die door het bodemleven opneembaar gemaakt worden voor de plant. Je zult zien dat het gazon en de beplanting er na het tuinonderhoud weer helemaal fris bij staan. Ook bevordert het de bloei van planten later in het seizoen. Met goed tuinonderhoud in Oss blijft je tuin veel langer mooi.

Tuinonderhoud voor het hele seizoen

In iedere periode van het jaar ziet het tuinonderhoud er anders uit. In het voorjaar, zomer en najaar worden de borders bemest. In het voorjaar hoeft er niet zoveel gesnoeid te worden als in het najaar en de winter. Tijdens de najaarsbeurt bestaat het tuinonderhoud onder andere uit schoonmaken van de groene aanslag op sierbestrating en het onderhouden van het buitenparket. Ook is het van belang om planten tijdig tegen eventuele vorst te beschermen.

Vakkundig onderhoud: wij staan er klaar voor

Werken in de tuin vinden veel mensen leuk om te doen. Soms kan het onderhoud je teveel worden, bijvoorbeeld als je weinig tijd hebt of als je moeite krijgt met de zware klussen. Ook kun je je weleens afvragen hoe je een verwilderde border weer mooi maakt. Wij staan klaar om je bij het onderhoud te helpen. Wij overleggen wat je zelf (nog) wil doen en waarvoor je ons wil inschakelen. Onze hoveniers voeren het werk vakkundig uit, zodat je altijd van je tuin kunt genieten. In het voorjaar, wanneer het zonnetje schijnt, kun je al lekker buiten zitten. In het najaar steek je buiten de kaarsen aan, zodat je vanuit de woonkamer of keuken een heerlijk uitzicht naar buiten hebt. Kortom, wanneer je het tuinonderhoud in handen legt van de hoveniers van Art2Grow, weet je zeker dat je in ieder seizoen van je tuin kunt genieten.

Altijd genieten van een mooie tuin door goed en vakkundig onderhoud

Tuinonderhoud Oss

Voor een hovenier in Oss ben je bij Art2Grow aan het juist adres. Qua tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud is Oss onze uitvalsbasis, maar we rijden net zo makkelijk naar Wijchen, Nijmegen, Den Bosch en alles daartussen. Actief in Brabant en Gelderland. Wil je weten hoe tuinonderhoud op maat eruit zal zien? Neem contact op met Art2Grow voor meer informatie. Dé duurzame hovenier in de regio Oss, Wijchen, Nijmegen en Den Bosch.