Art2Grow

Tuinontwerp en tuinaanleg

Tuinontwerp en tuinaanleg

De basis van een mooie tuin start bij het ontwerp

Als verlengde van je huis is de tuin een plek om heerlijk van te genieten. De sfeer en het thuisgevoel van je woonkamer wil je ook graag doorzetten in de tuin. De basis voor een droomtuin is het ontwerp. Art2Grow kan je hierbij adviseren. Op basis van jouw wensen op het gebied van tuininrichting wordt het fundament van de tuinaanleg gemaakt: het tuinontwerp. Zodat jij er straks lekker van kunt gaan genieten, in een setting en met een uitstraling die helemaal bij jou en je huis past.

Creëer je droomtuin, groot of klein

Of je nu een grote tuin hebt of een kleine, of geen tuin maar een balkon, het is altijd mogelijk om met de juiste materialen en middelen je tuinwensen te vervullen. Dat doen we graag. We luisteren goed naar wat je precies wil. Wat voor een soort tuin, met welke kleuren of een voorkeur voor specifieke planten. We maken een ontwerp dat we samen bespreken. En we passen het aan als je dat wenst.

Tuinaanleg in persoonlijke stijl

Een tuin weerspiegelt jouw persoonlijke stijl, bijvoorbeeld strak en modern of juist kleurrijk en klassiek. Of je tuin nu groot of klein is: er zijn altijd mogelijkheden. Er moet goed nagedacht worden over wat waar komt. Een schutting of vijver, een heerlijk terras of liever wat meer groen. Sierbestrating of stoere gebakken klinkers. Of wat te denken van een moestuin, met heerlijke groenten zoals courgette, augurk en komkommer. Aardbeien en tomaten uit eigen tuin, hoe heerlijk klinkt dat?

Stappenplan tuinaanleg

Nadat het ontwerp gereed is, volgt de aanleg. Art2Grow verzorgt zowel de tuinaanleg van een volledig nieuwe tuin als de renovatie van een bestaande tuin. De tuinaanleg, in wezen de uitvoering van het ontwerp, bepaalt het uiteindelijke resultaat. De te volgen stappen zijn afhankelijk van je wensen. Als eerste vindt het grondwerk plaats, dan de eventuele bekabeling, de bestrating, eventueel een vijver, de beplanting, het gazon en het aansluiten van de verlichting. Als je dat wenst kan Art2Grow ook de tuinmeubels voor je verzorgen. Alle stappen worden vooraf met je besproken en zijn afhankelijk van jouw wensen. Voor elk tuinontwerp, de tuinaanleg en het onderhoud staan onze hoveniers voor je klaar.

De natuur dichtbij huis, in je eigen tuin

Het moet gezegd, als duurzaam hoveniersbedrijf leggen we graag duurzame, biologische tuinen aan. Hiermee haal je de natuur dichtbij huis, in je eigen tuin. We werken het liefst met natuurlijke materialen en biologische planten. Hierdoor komt de tuin nog beter tot zijn recht. Vogels, vlinders, bijen en hommels hebben een goed leven. Wij zorgen er ook voor dat je een fraaie plek hebt om te genieten van al dit moois: een goed aangelegd terras met een prima uitzicht op je tuin.

De basis van een mooie tuin start bij de tuinaanleg

Tip: heb je geen tuin maar een balkon? Of weinig ruimte? Ook in dat geval hebben wij genoeg oplossingen voor je! Lees hier bijvoorbeeld meer over de verticale tuin.