Art2Grow

Verticaal tuinieren

verticaal tuinieren

Verticaal tuinieren in Brabant

In samenwerking met Grønn bieden wij van Art2Grow een andere manier van tuinieren aan, namelijk verticaal tuinieren. Grønn en Art2Grow delen een passie voor het vergroenen van de omgeving, creatieve oplossingen vinden om natuur in je levensstijl te brengen en onze producten te verduurzamen. Uiteindelijk is duurzamer tuinieren beter voor milieu en de portemonnee.

Wie is Grønn?

Grønn gelooft dat de natuur de beste oplossingen zelf al verzonnen heeft. De kracht van de natuur brengen ze terug naar jou. Die kracht die je ruikt, voelt en ziet rond de Noorse fjorden, die natuur zien zij als een inspiratiebron. Dat de natuur positief werkt op mensen is vaak bewezen. De vraag ‘hoe kunnen we dit effect evenaren of zelfs vergroten?’ staat dan ook centraal. Kwaliteit en duurzaamheid zijn 2 belangrijke waarden in zowel Grønn als Art2Grow en daarom zien wij dit als een mooie samenwerking.

Waarom een verticale tuin?

Art2Grow wil jou laten genieten van je eigen tuin. Echter heeft niet elke Brabander die ruimte in de tuin. Daarom is een verticale variant dé oplossing! Zo kun je toch genieten van het gezonde groen, zelfs met weinig ruimte. Doordat het weinig ruimte inneemt, is het een perfecte manier om een stad te vergroenen.

Wat Art2Grow je biedt

Onze hoveniers, werkende in Brabant, weten precies wat ze doen als het aankomt op jouw tuin. De speciale bakken die wij gebruiken worden door Grønn geleverd. De verticale bakken met het ingebouwde watersysteem zijn gemaakt van duurzaam RVS. Liever een verticale tuin binnenshuis? Ook dat kunnen wij regelen!
Ook belangrijk om te weten: bij ons kun je een onderhoudscontract afsluiten bij de verticale tuin. Zo kun jij er optimaal van genieten zonder al het onderhoud. Laat dat maar aan ons over!
Meer weten? Neem gerust contact met ons op.