Art2Grow

Indoor moestuin bij De Firma Streek in Oss

Marcel Stokebrook richt indoor moestuinbak in bij De Firma Streek te Oss

Art2Grow, streekwinkel en moestuin

Sinds 8 Juli 2021 is het Osse Centrum een streekwinkel rijker en wel aan de Kruisstraat in Oss, recht tegenover cultuurpodium de Groene Engel. De Firma Streek biedt een podium aan ondernemers uit de regio binnen een straal van 25 km rond de winkel. In deze winkel is ook het Toeristisch Informatiecentrum Oss (T.I.O.) gevestigd waar alle toeristische en recreatieve informatie van deze regio is te vinden.

De Firma Streek is een kleine markt waar alle kaas-, jam- en biermakers, groentekwekers, vleesmesters, honingslingeraars en eierrapers (én duurzame hoveniers zoals Art2Grow hoveniers 😜) hun producten in shop-in-shops kunnen afzetten. Bij De Firma Streek verkopen we samen een goed gevoel, het gevoel van deze regio. Lees ook dit artikel op Brabants Dagblad.

De Firma Streek in Oss

Combinatie streekwinkel en VVV Oss

Fruit, kaas, ijs, eieren en champignons rechtstreeks van de boer uit de buurt. Maar ook tips voor slaapaccommodaties, bezienswaardigheden en recreatieve routes. De Firma Streek moet het beste van de streekwinkel en de VVV combineren.

 

Marcel Stokebrook richt indoor moestuinbak in bij De Firma Streek te Oss

De indoor moestuin van Art2Grow

Art2Grow heeft in de hoek van de winkel, rechts naast de entree, een duurzame moestuinbak geplaatst. Deze is gemaakt van gerecycled plastic. Ter vergelijking: de hoeveelheid plastic dat één huishouden verzamelt, daar worden de bakken van gemaakt. Dit betekent dat je naast de duurzame moestuin ook gebruikmaakt van het meest duurzame materiaal om de eigen tuin te realiseren.

Duurzame moestuin Art2Grow hovenier

Lekker ijs van IJS en KAAS Boerderijautomaat De Firma Streek, moestuinbak Art2Grow duurzame hovenier

Meer over streekwinkel De Firma Streek vind je hier https://defirmastreek.nl

Meer informatie over de duurzame moestuinbakken van Art2Grow? Neem dan gerust contact met ons op!