Art2Grow

Moestuinieren moeilijk? Nee hoor, kies voor de makkelijke moestuin

Moestuinieren moeilijk? Nee hoor, kies voor de makkelijke moestuin

Moestuin? Easy peasy!

De moestuin is steeds vaker een onderdeel van onze tuinen, keukens en balkons. Gezond eten uit eigen tuin krijgt een steeds grotere plek in ons leven. Drukke baan? Woon je in de stad? Maakt niet uit! Je hoeft niet te ploeteren met gereedschappen op een groot stuk grond. In de natuur zijn, goed eten uit eigen tuin, geen plastic, meer groen en meer insecten maken ons gezonder en gelukkiger. Ja, jij kan dit ook bereiken! Moestuinieren was nog nooit zo makkelijk, toegankelijk en leuk met de Makkelijke Moestuin.

Klaar voor de start?

Bij Art2Grow hebben wij altijd de basisproducten op voorraad, zodat je lekker zelf aan de slag kan gaan. Het gaat om onderstaande producten.

De Makkelijke Moestuin Mix
Bij uitstek geschikt voor álle soorten groenten en gaat eindeloos mee! Dit komt doordat het bomvol natuurlijke voedingsstoffen zit waardoor er veel geoogst kan worden van een klein oppervlak.

Het voorzaai vermiculiet
Speciaal bedoeld om je plantjes in te laten ontkiemen, planten die bijvoorbeeld pas later in het jaar naar buiten mogen. Pas als de plantjes groot genoeg zijn voor de Makkelijke Moestuin Mix hebben ze jouw aandacht weer nodig.

De Makkelijke Moestuin Voeding
Hiermee houd je de speciale Moestuin Mix op peil. Uiteraard is dit 100% organisch en voedt het je planten wel 5 maanden lang!

De 3 verschillende zadenpakketten
Deze geven je de keuze welke planten het beste bij jouw formaat moestuin passen. Het zadenpakket ‘basis’ biedt 12 groentes die eigenlijk wel in elke moestuin horen. Dit zijn onder andere bieten, rucola en wortels. Het zadenpakket ‘seizoens’ bevat 12 groentes die óf de zomerse zon nodig hebben, óf juist goed tegen koude temperaturen kunnen. Denk aan zonnebloemen in de zomer en postelein in de winter. In het zadenpakket ‘klimrek’ zit het 6-koppige klimteam van de groentes, zoals de snijboon, komkommer en tomaat. Als je de smaak te pakken hebt, kun je natuurlijk ook het totale pakket bestellen. Hierin zitten alle zaden uit de pakketten.

De klimnetten
Natuurlijk onmisbaar voor het klimteam van de groentes. Deze netten bieden ook ondersteuning voor bijvoorbeeld zonnebloemen.

Overige producten
Zoals de houten bakken, leveren wij op bestelling.

Je zei dat het makkelijk was?

De Makkelijke Moestuin is een duurzame bak op een zonnige plek waar geen onkruid doorheen kan groeien. Geen gehark en geschoffel voor jou dus! Het enige dat de moestuin van jou vraagt, is 5 minuutjes van je tijd. Hierdoor kun je elke dag van je tuin plukken en verhelp je gelijk eventuele problemen. Het onderhouden van een moestuin draait om tijd en timing. Daarom is er ook een app die je helpt en begeleidt bij het onderhoud om je planten gezond en blij te houden. Het kan haast niet fout gaan! Je tuin, de planten, de app en jijzelf werken allemaal samen als een sterk team.

Moestuinieren als Ossenaar

Wij van Art2Grow bieden je als officieel verkooppunt in Oss alle producten voor de Makkelijke Moestuin. In onze webshop kun je altijd bij ons terecht. In de gemeente Oss bezorgen we boven de €25 gratis. Buiten deze regio is het ophalen of verzenden. Maar dat is nog niet alles, want binnen een maand hebben wij ook een eigen winkel in Berghem! Naast de Makkelijke Moestuin, bieden wij onder andere ook groentenplanten, biologisch gekweekte fruitbomen, struiken en duurzame meststoffen. Alles voor de biologische tuin! Je vindt ons binnenkort op Spaanderstraat 139a in Berghem. Tot dan!