Art2Grow

Art2Grow als NL Professional, partner van NL Greenlabel

Art2grow NL Professional met Lodewijk Hoekstra

Art2Grow is NL Professional en daarmee partner van NL Greenlabel. NL Greenlabel werd in 2012 opgericht om particulieren, bedrijven en overheden concrete handvatten te bieden hoe hun buitenruimte te verduurzamen. Deze handvatten helpen om duurzame ambities meetbaar te maken en om tot een leefomgeving te komen waarbij duurzaamheid en groen centraal staan. Dit doet NL Greenlabel samen met hoveniers van NL Professional, zoals Art2Grow uit Oss.

Vakmensen met een groen hart

Ervaren groenvoorzieners en hoveniers zijn belangrijke schakels om de visie van NL Greenlabel om te zetten naar de praktijk. Alleen met groen bezig zijn, betekent niet meteen dat iemand ook op de hoogte is van zaken als duurzaam materialiseren, biodiversiteit, natuurlijke vormen van beheer en integrale duurzaamheid. NL Professionals zijn dit wel. Zij zijn vakmensen met een groen hart en hebben bijzonder veel kennis op het gebied van duurzaamheid en groen.

Schakel tussen burgers, overheden en bedrijfsleven

NL Professionals fungeren als schakel tussen burgers, overheden en bedrijfsleven waarbij oplossingen worden aangedragen voor tal van problemen. Denk hierbij aan wateroverlast en hittestress, maar ook aan zaken als bij- en vlindersterfte. Door de veelzijdige kennis van de NL Professional komt altijd een duurzame oplossing tot stand die op veel enthousiasme kan rekenen van de betrokkenen.

Een groenere en gezondere wereld

De NL Professionals bezoeken meerdere keren per jaar bijeenkomsten waarin zij gestimuleerd worden om tot innovatieve oplossingen en toepassingen te komen. Op deze manier kunnen zij zich met recht echte specialisten in integrale duurzaamheid noemen. Het biedt NL Greenlabel daarbij de mogelijkheid om samen met haar partners duurzaamheid te borgen, vanaf het ontwerp tot realisatie en beheer. Zo wordt gezamenlijk gewerkt aan een groenere en gezondere wereld. Neem vrijblijvend contact op met Art2Grow uit Oss wanneer je meer wil weten over NL Professionals en het partnership met NL Green Label.

NL Greenlabel