Art2Grow

NL Tuinlabel

NL Tuinlabel

Mijn tuin groen gelabeld

Een tuin die duurzaam is, groen is, past bij een comfortabele levensstijl én een lach op je gezicht tovert. Dat is voor ons bij ART2GROW in Oss belangrijk. Samen geven wij groen in de tuin meer ruimte en verbeteren wij samen de kwaliteit van onze leefomgeving. Zo’n duurzame omgeving werkt in het voordeel van plant, dier en mens!

De tuin en de Ossenaar

Als een van de NL Greenlabel Professionals geven wij tuinbezitters in en rondom Oss het NL tuinlabel. Dit label geeft in één keer een duidelijk inzicht in de kwaliteit van je tuin en waar eventuele verbeteringen gemaakt kunnen worden. Door middel van een NL tuinlabel garandeer je een bijdrage aan een betere leefomgeving. Bovendien kan de waarde van je woning er ook door stijgen en kan het label helpen bij het verkrijgen van een groene hypotheek. Denk maar aan een energielabel voor de woning, dat willen we ook zo goed en besparend mogelijk en het biedt allerlei voordelen. Een groene tuin wordt steeds belangrijker en is hét visitekaartje van jouw huis!
Voor ons als hoveniers biedt dit label een leidraad voor onze duurzame en milieu verantwoordelijke tuinontwerpen. Wij kijken bijvoorbeeld naar de gebruikte materialen, plant-bestrating verhouding, wateropvang en in hoeverre de tuin zelf materiaal afbreekt en dit weer hergebruikt, oftewel circulair onderhoud. Dat laatste betekent minder onderhoud voor jou!

Duurzaam tuinontwerp is onze passie en daar vertellen wij je graag meer over! Daarom mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en hopelijk kunnen wij samen je tuin en daarmee omgeving Oss een stukje beter maken.