Art2Grow

Over Art2Grow

Duurzaam en biodivers

Art2Grow is een duurzaam hoveniersbedrijf. Dat wil zeggen dat wij graag duurzame, biodiverse tuinen aanleggen en onderhouden, en gebruik maken van duurzame materialen en biologische compost en planten. Omdat we elektrisch gereedschap gebruiken zul je ons nauwelijks horen als we aan het werk zijn.

Art2Grow heeft passie voor groen

De doelstelling van Art2Grow is simpel: jou blij maken met je tuin, zodat je ervan kunt genieten. Vaak heb je wel een beeld van je droomtuin, maar je weet dan niet goed hoe of waar te beginnen. Dan is het fijn om te weten dat Art2Grow hoveniers dit voor of samen met jou kan realiseren. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en een team van creatieve hoveniers, is je droomtuin binnen handbereik!

Pakketten op maat

De passie van Art2Grow vertaalt zich in een zorgvuldige, transparante aanpak. We hebben pakketten op maat ontwikkeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Of je nou een nieuwe tuin aan wil leggen, een tuin wil renoveren of een betrouwbare partner voor onderhoud nodig hebt, wij zijn je allround groene partner.

Werkgebied

Art2Grow is werkzaam in een ruim gebied rondom Oss. Van ‘s-Hertogenbosch, Uden, Nijmegen. Landerd, Maasdonk, Bernheze, Wijchen, Niftrik, Beuningen, Heesch, Lith, Ravenstein. Op verzoek werken we ook buiten deze regio. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Art2Grow maakt je tuinwens concreet

Wanneer je al een idee hebt van je ideale tuin moet dit nog concreet gemaakt worden. Kan een bepaalde plant of struik wel op die plaats? Zon, schaduw en andere natuurlijke factoren mogen niet vergeten worden. Art2Grow zorgt voor een realistisch ontwerp en een beplantingsplan. Als je nog geen idee hebt, kunnen we met je meedenken je wensen in een tuinontwerp te vertalen.

Duurzame tuin

Duurzaam tuinieren is niet alleen goed voor het milieu, maar uiteindelijk ook voor de portemonnee. Art2Grow werkt graag met duurzame materialen en biologische schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. Er zijn veel materialen verkrijgbaar, zoals hout dat afkomstig is uit bossen die duurzaam beheerd worden en die een goede prijs/kwaliteit-verhouding hebben. Ideaal voor een tuin van deze tijd. Het is belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met de natuur, zodat de generaties na ons ook van een groene planeet kunnen genieten. 

Creativiteit en gevoel voor groen zorgen voor een tuin om van te genieten!


Marcel Stokebrook, duurzame hovenier met passie voor groen
Marcel Stokebrook

Marcel, het gezicht achter Art2Grow hoveniers

Ik ben Marcel Stokebrook, geboren in het groen en met groene vingers. Ik ben een vakbekwame en gepassioneerde hovenier. Als eigenaar en oprichter van hoveniersbedrijf Art2Grow is het liefste wat ik doe mensen helpen bij het realiseren van een zo natuurlijk mogelijke tuin.

Nadat ik werd geboren in het groene Aalsmeer ontwikkelde zich bij mij al snel een passie voor alles wat met natuur en milieu te maken heeft. In Oss, waar ik al jaren woon, bleef die liefde minstens net zo sterk.

Waarom zo druk met duurzaamheid?

Duurzaamheid zit in mijn aard. Ik hou van de natuur en met een natuurlijke tuin bied je natuur veel ruimte. Ook vind ik het belangrijk om een bijdrage te leveren aan klimaatverandering. Ik wil mezelf geen wereldverbeteraar noemen, maar de ontwikkelingen op dit gebied en de toekomst van de aarde gaan me wel aan het hart. Daarom geeft het me een heel goed gevoel dat er met de Green Junkies en het greenSand iets tegen te doen is. Op een simpele, voordelige en effectieve manier. Als ambassadeur van Green Junkies en hoofddealer van greenSand is Art2Grow in Brabant en een deel van Zuid-Gelderland hét adres voor beide productgroepen.

Samenwerken

Wat ik ook bijzonder leuk vind is samenwerken. Dat doe ik graag met jou, met de klanten, maar ook met allerlei andere communities en organisaties. Zo realiseren wij samen met IVN de aanleg van Tiny Forests en ben ik samen met Ton Oomen en Frank Ulijn actief betrokken bij de Stadse Boeren om de stadslandbouw in en rondom Oss te stimuleren. Samen met buurtbewoners leggen wij bijvoorbeeld stadstuinen aan en voeren we groene projecten in de stad uit.

Prachtige tuin

Behalve een bijdrage leveren aan een beter milieu wil ik mensen ook gewoon blij maken met een prachtige tuin. Een tuin waar men plezier aan beleeft. Waarin het leuk is om te werken, recreëren en om naar te kijken. Ik doe dat door creatief en zorgvuldig te zijn, tijdens het hele proces. Ik luister goed naar de wensen en adviseer gevraagd en ongevraagd. Dat resulteert in een eindresultaat dat bij je past en dat een prachtig visitekaartje is van je huis. Ik kom kijken bij mensen die zich hebben aangemeld voor de gratis Art2Grow tuincheck, en begeleid bij het ontwikkelen en aanleggen van een nieuwe tuin. Ik kan mij geen mooier beroep wensen.

Als je wensen of vragen hebt, aarzel niet en neem even contact op. Ik ga graag een gesprek met je aan. Vrijblijvend uiteraard.

Hopelijk tot binnenkort,
Marcel Stokebrook