Art2Grow

Over Marcel Stokebrook

Ik ben Marcel Stokebrook, geboren in het groen en met groene vingers. Ik ben een vakbekwame en gepassioneerde hovenier en de eigenaar van mijn eigen hoveniersbedrijf: Art2Grow.

Nadat ik werd geboren in het groene Aalsmeer ontwikkelde zich bij mij al snel een passie voor alles wat met natuur en milieu te maken heeft. In Oss, waar ik al jaren woon, bleef die liefde minstens net zo sterk. Daarom ben ik bijvoorbeeld actief betrokken bij de Stadse Boeren om de stadslandbouw in en rondom Oss te stimuleren.

Green Junkies en greenSand

Bij natuur hoort milieu en bij milieu hoort de strijd tegen de klimaatverandering. Ik wil mezelf geen wereldverbeteraar noemen, maar de ontwikkelingen op dit gebied gaan me wel aan het hart. Daarom geeft het me een heel goed gevoel dat er met de Green Junkies en het greenSand iets tegen te doen is. Op een simpele, voordelige en effectieve manier. Art2Grow is in Brabant en een deel van Zuid-Gelderland als ambassadeur van Green Junkies en hoofddealer van greenSand hét adres voor beide productgroepen. Op deze site leest u alles over zowel de Green Junkies als het greenSand.

Prachtige tuin

Maar behalve een bijdrage leveren aan een beter milieu wil ik u ook gewoon blij maken met een prachtige tuin. Ik doe dat door creatief en zorgvuldig te zijn, tijdens het hele proces. Ik luister goed naar uw wensen en adviseer gevraagd en ongevraagd. Dat resulteert uiteindelijk in een eindresultaat dat bij u past en dat een prachtig visitekaartje is van uw huis. Ik kan mij geen mooier beroep wensen.